Yritysedustaja Henri Asposalo (oikealla). Monialainen opiskelijaryhmä koostui kestävän kehityksen, liiketoiminnan logistiikan sekä kone- ja tuotantoteknologian opiskelijoista.

Yhdistys

Varsinais-Suomen Ympäristöosaamisen yhdistys ry edistää kolmikantayhteistyötä yritysten, oppilaitosten ja julkisen sektorin toimijoiden välillä. Yhdistys edistää alueellista ympäristöosaamista ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ympäristöliiketoiminnan kehittämiseen. Yhdistys on perustettu vuonna 1997.

Yhdistyksessä puheenjohtajina ovat toimineet Jaakko Paatero (2000-2006), Mikko Jokinen (2007-2009), Piia Nurmi (2010-2012) sekä Stella Aaltonen (2013-2016).

Varsinais-Suomen ympäristöosaamisen yhdistys ry:n englanninkielinen nimi on Green KnowHow Turku.

Hallitus vuonna 2018-2019

Puheenjohtaja:
Nina Aarras

Jäsenet:
Sini Ilmonen
Martin Brandt
Aleksis Klap
Pasi Mikkola
Antti Siipola
Timo Vuorisalo

Varajäsenet:
Stella Aaltonen