Yritysedustaja Henri Asposalo (oikealla). Monialainen opiskelijaryhmä koostui kestävän kehityksen, liiketoiminnan logistiikan sekä kone- ja tuotantoteknologian opiskelijoista.

Yhdistys

Varsinais-Suomen Ympäristöosaamisen yhdistys ry edistää kolmikantayhteistyötä yritysten, oppilaitosten ja julkisen sektorin toimijoiden välillä. Yhdistys edistää alueellista ympäristöosaamista ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ympäristöliiketoiminnan kehittämiseen. Yhdistys on perustettu vuonna 1997.

Yhdistyksessä puheenjohtajina ovat toimineet Jaakko Paatero (2000-2006), Mikko Jokinen (2007-2009), Piia Nurmi (2010-2012), Stella Aaltonen (2013-2016) sekä Nina Aarras (2017-2018).

Varsinais-Suomen ympäristöosaamisen yhdistys ry:n englanninkielinen nimi on Green KnowHow Turku.

Hallitus vuonna 2019-2020

Pilvi Kara

Rahastonhoitaja

Martin Brandt